Sydfranskferiebolig.dk

Rejser, priser og kontakt

Languedoc-Roussillon

Klik på billedet

Rejsen

Vi er i midt i det sydfranske mellem Barcelona og Marseille.
Der er derfor mange muligheder for at nå frem til huset.

Fly:

Man flyver til en af de nedenfor nævnte byer og lejer bil i lufthavnen. Fra alle lufthavne er der flere udbydere af billeje i alle størrelse. Prisen for billeje af lille bil er omkring 800 kr. for en uge.

Sydfrankrig er at meget besøgt område, og der er rigtig god service og stort udvalg i alle lufthavne.

Flyselskaber der flyver til området:

SAS, Norwegian, klm, Ryan Air, Air France, Brussel Air. Find flere informationer på de respektive hjemmesider.

Ankomstbyer:

Carcasonne

Let og billig mulighed for at komme til huset fra Billund med Ryan Air. Man flyver torsdag eller søndag og lander to timer efter i den historiske by Carcasonne. Efter en køretur på ca. 60 km gennem de naturskønne “Sorte Bjerge” kommer man til huset.

Montpellier

Hertil flyver flere flyselskaber for mellem 1500 – 3500 kr. for returbillet dog kun i sommer halvåret. Derefter kører man ca. 120 km på ca. 1,5 time og betaler ca. 60 kr. i motorvejsafgift.

Denne tur tager vi oftest til huset – effektivt og lidt heldigt kan man tage hjemmefra i København og låse døren op 5 timer efter.

KØRETUREN: Der er ca. 2000 km ned til huset. Man kan tage tre ruter ned gennem Europa.

Brug GSM indtast Rue des Ayrals plus område og man bliver sendt ned gennem hele Tyskland og krydser ind over Frankrig lige nord for Schweiz til Lyon og derefter langs kysten.

Google Map

Alternativt kan man køre vest over ved Frankfurt eller Luxemburg og ind til Ferran og derefter sydover ned gennem Massive Centrale og over Milaubroen. Denne tur anbefales.

Man kan også køre vest over lige efter Hamborg mod Bremen og Lille for at ramme Paris før man kører stik syd.

Den samlede vejafgift ligger på ca. 500 kr.

Priser:
Fra 4.000 kr. per uge alt efter sæson og antal personer.

Kontaktpersoner:

Henrik Lundgren:
Tel.: +45 23 35 58 08

Thomas Lundgren:
Tel.: + 45 60 71 89 13

Mail:
tlundgren@comxnet.dk


Paris

I kan tage en tur over Paris på turen ned eller hjem. Køreturen nede fra huset op til Paris er fuldstændig unik.

Man kører de første 400 km gennem Massive Central til Ferron des Hérault på en højtliggende motorvej, der snor sig gennem bjerglandskabet i over 1000 meters højde. Det er et par timers kørsel gennem drømmeland med mega udsigt på hele turen samt en tur over den flotte Milaubro.

Derefter kører man gennem det franske spisekammer med udsigt over ”Ferdinandland,” for at ramme Bologneskoven en time før Paris. Med en velfungerende campingplads midt i skoven.

Vi har taget turen flere gange og kan stærkt anbefale denne rejse med et par dage i Paris.

Girona

Fra Malmö har Ryan Air masser af direkte afgange til den spanske by Girona, som ligger tæt ved Pyrenæerne. Vi har endnu ikke afprøvet ruten, men bor man tæt ved København er den oplagt.


sydfranskferiebolig.dk

Ankomstbyer:

Barcelona

Hertil kan man komme med rigtig mange selskaber. Både SAS, Air France og billigselskaberne har ruter året rundt og flere gange om ugen. I god tid og lidt udenfor højtider kan man få returbilletter fra 750 kr. Derefter kører man 3,5 time langs kysten forbi Pyrenæerne og ind i vinlandet.
Motorvejafgift ca. 150 kr.

Denne tur tager vi ofte, og vi kan anbefale en tur op til Andorra for at stå på ski eller shoppe lidt. Rejsen er lidt længere men stadig meget overkommelig.

Toulouse

KLM og Brussel air med mellem landing i Amsterdam eller Brussel har tidligere haft billige flyvninger til Toulouse med følgende to timers kørsel gennem sydfransk idyl.
Vi benyttede denne rute for nogle år siden, men den har på det sidste været for dyr. Man kører på gode landeveje så ingen vejafgift.

Marseille

Air France har åbnet en forbindelse direkte fra København med mange ugentlige afgange. Absolut en god mulighed med en efterfølgende køretur på lidt over et par timer.

Beziers

Der er en lille lokal lufthavn kun 50 minutters kørsel væk fra huset. Hertil flyves fra Fyn.

Girona

Girona ligger 80 km nord for Barcelona, hvor til der flyves af flere billigselskaber – der er således 3 timers kørsel til huset.

frankrig