Sydfranskferiebolig.dk

Vin, vand og vandring

Frankrig

Den lokale plads i Riols bruges som mødested med musik, mad og kultur

På cykel kan du nå flere landsbyer i skovene og bjergene. Prøv at følge de små spor, og bliv forbløffet over de næste vidunderlige "vue".

Kun et minuts gang vil føre dig til floden, der løber fra bjergene gennem flere dale og landsbyer.

  • Flere fiskeriområder, små vandfald og mulighed for river rafting
  • Cykel- og vandrestier med udsigt over vinmarker, bjerge, floder og landsbyer
  • Adgang til tennisbane lokalt i Riols
  • Udendørs swimmingpool i St Pons
  • Golf baner i den nærliggende landsby Lamalou le Bains

St. Pons
St. Pons Marked


Narbonne

Klik på nedenstående links og læs mere om regionen.

Byen er en historisk perle med imponerende arkitektur med gamle bygninger fra Romerriget. Spis evt. frokosten i torvehallerne og slap af ved stranden eftermiddag.

Saint Chinian

Man kører igennem dette kendte vinområde, når man skal til og fra kysten. Hver juli måned er der en kæmpe vinsmagning, som hvis muligt bør opleves. Der er markedsplads en gang om ugen på den store parkeringsplads med specialiteter og alverdens ting og sager.

Languedoc-Roussillon
Det kendte vindistrikt Saint Chinian.

Vi befinder os i naturlige smukke omgivelser i Languedoc tæt på det kendte vindistrikt Saint Chinian.

Vi er 800 kilometer syd for Paris, 300 kilometer nord for Barcelona, ​​100 kilometer vest for Montpellier og 150 kilometer øst for Toulouse.

Middelhavets strande er kun 50 minutter væk i bil gennem smukke klippefyldte landskab. Prøv Valras Plage, som er centrum for kommercielle område med indkøbsmuligheder, restauranter og lokale markeder.

Languedoc

Relevante Links til vand, vin og vandring

Riols

Huset ligger i den lille landsby Riols, mens kommunen af samme navn arealmæssigt er den største i Frankrig. Af butikker findes der kun en bager samt en meget anbefalelsesværdig restaurant. På borgmesterpladsen afholdes diverse arrangementer med lokale mad- og vinspecialiteter, musik og underholdning.

Carcasonne

Tag på udflugt til den historiske by kun en times kørsel væk. Carcassonne ligger nord for Pyrenæerne, 53 km vest for Narbonne på sletten mellem Pyrenæerne og det franske Centralmassiv. To store trafikruter har krydset Carcassonne siden antikken: Den historiske vej mellem Garonnedalen ved Atlanterhavet og Middelhavet, og ruten mellem Centralmassivet og Spanien langs kanten af Pyrenæerne. Canal du Midi, som forbinder Middelhavet og Atlanterhavet, går igennem den nedre bydel i Carcassonne. Kanalen blev sat på UNESCOs liste over verdensarvsområder i 1996.

Strandene Valras Plage og Vendres Plage, kystområdet og middelalderbyen Beziers

Dette kæmpe kystområde mod Middelhavet har alt hvad hjertet begærer. Lige fra større markedspladser, tivoli, små indkøbsgader, intime fiskerestauranter og masser af strand. Kun en lille times kørsel fra huset i Riols. Linket viser diverse aktiviteter i kystbyen Beziers med den enorme katedral og de mange andre muligheder i området.


edr

Udflugter

50 minutters kørsel fra huset, kan du udforske de historiske landsbyer Carcasonne, Narbonne og Minervois.

Ved 15 minutters kørsel fra huset til Route de Lacs, kan du udfordre et trekking-og vandreture distrikt. Der er rig mulighed for svømning, klatring, ridning, mens du nyder den smukke natur.

Du kan gå en tur på pilgrimsruten Route de la Compestella eller følge med i Tour de France, enten på de små caféer eller på selve ruten, som plejer at passere i området.

5 minutters kørsel i bil byder den lokal landsby, St. Pons de Thomière dig velkommen med original fransk atmosfære. Her finder man supermarkeder, restauranter og udendørs swimming pool. Du kan også tage cyklen til St. Pons ved at følge stien ad en nedlukket jernbane, som passerer tæt ved huset.

Languedoc Roussillon
Languedoc Roussillon

St. Pons de Thomiére

Byen ligger 4 km fra Riols. En større lokal by med supermarked, spisesteder og andre indkøbsmuligheder. Om søndagen er der en speciel mangfoldig afslappet stemning på pladsen foran kirken, og hver onsdag er der marked med alt fra tøj til madvarer.